Paras vertaislaina – Juuri sinulle räätälöity

Vertaislaina on nykyaikainen lainamuoto, joka on helppo ja nopea ratkaisu tilapäiseen rahantarpeeseen. Voit hakea ja saada jopa tuhansien eurojen suuruisen lainan kätevästi netissä! Tämäntyyppinen lainatuote sopii sekä arjen yllättäviin menoihin että pidempiaikaisten unelmien toteuttamiseen. Voit käyttää sinulle myönnetyn lainan mihin tahansa haluat, sillä lainanantaja ei useinkaan kysele lainasi käyttökohdetta. Muista kuitenkin vertailla erilaisia lainamuotoja ennen hakemuksen tekemistä.  

Vertaa nyt

Vertaislaina on nykyaikainen, helppo ja nopea ratkaisu pieneen tai suureen rahantarpeeseen. Toisin kuin suurin osa lainoista, se on yksityishenkilöiden toisilleen myöntämä lainatuote. Netissä toimivat lainavälittäjä toimivat yhteyslenkkinä yksityisten lainanantajien ja lainanhakijoiden välillä. Luoton määrä vaihtelee muutamista kympeistä muutamiin tuhansiin euroihin. Vertaislaina on oivallinen vaihtoehto rahoituslaitosten myöntämille pikavipeille ja kulutusluotoille.

Erilaisia vertaislainoja välittäviä palveluita on markkinoilla useita, minkä vuoksi sopivan lainatuotteen löytäminen voi olla toisinaan haastavaa. Luottojen ja lainojen vertailu vie paljon aikaa, ja lainaan etsivän näkökulmasta katsottuna aika on rahaa. Me olemme tehneet luottovertailusta yksinkertaista ja nopeaa. Taulukkomme avulla näet yhdellä silmäyksellä, mikä lainamuoto sopii sinulle parhaiten.

Vertaislaina sopii rahoitusvaihtoehdoksi ihmisille heidän koulutustasostaan tai siviilisäädystään riippumatta. Muista kuitenkin, että luottopäätös tehdään aina yksilöllisesti ja lainan myöntämiseen vaikuttavat muutamat henkilökohtaiset tietosi. Viime kädessä lainanantaja tekee aina päätöksen luoton myöntämisestä.

Ennen lainan hakemista kannattaa kuitenkin tarkkaan pohtia, miten suuri luoton määrä sopii sinun tarpeisiisi. Kannattaa myös pohtia tarkasti, tarvitsetko mahdollisesti myöhemmin lisää rahaa samaan tai johonkin toiseen käyttötarkoitukseen. Tällaisessa tapauksessa jatkuvaluonteinen kulutus- ja joustoluotto voi olla sinulle kertaluonteista pikalainaa paremmin sopiva ratkaisu.

Jo nopea nettihaku antaa sinulle tulokseksi monenlaisia luottovertailuja, mutta sinun tärkeää tiedostaa, että ei suinkaan ole aivan yhdentekevää, mitä vertailua käytät. Tutustu  vertailusivustoon huolellisesti ja ota selville, milloin sivuston tiedot on viimeksi päivitetty. Tämä on tärkeää siksi, että valitettavasti monet vertailut sisältävät vanhentuneita tietoja, jotka eivät kuitenkaan auta sinua löytämään itsellesi parasta mahdollista vippiä. Jos käyttämäsi vertaislainavertailu on päivitetty kauan aikaa sitten, sisältää se varmasti sinun tarpeidesi kannalta hyödytöntä tietoa. Meidän sivustoltamme löydät vertailun, jonka tiedot ovat aina ajan tasalla, ja sivustomme sisältää vain luotettavia lainavälittäjiä ja lainantarjoajia. Päivitämme vertailusivustoamme tiheästi ja otamme aina kehitystyössä huomioon asiakkailta saamamme palautteen. Koostamastamme taulukosta näet helposti yhdellä silmäyksellä, mitkä monista lainatuotteista saattaisivat sopia sinulle parhaiten.

Lainatuotteiden ja pikavippien vertailu kannattaa, sillä yritysten tarjoamiassa ja välittämissä tuotteissa ja niiden lainaehdoissa voi olla suuriakin eroavaisuuksia. Luotot ja vipit eroavat toisistaan ainakin lainasumman, takaisinmaksuajan sekä koron ja muiden kustannusten suhteen. Tiesitkö, että uutena asiakkaana voit saada ensimmäisen pikavipin jopa täysin ilmaiseksi? Myös tämän tiedon löydät vertailusivustoltamme.

Perinteiset pankit eivät yleensä myönnä pieniä, muutaman sadan euron lainoja ollenkaan. Aina ei kuitenkaan ole suuri ja pienempikin laina riittäisi hyvin. Tämän lisäksi perinteisen pankkilainan hakeminen edellyttää usein käyntiä pankkionttorissa, jolloin olet sidottu pankin pankkien suppeisiin aukioloaikoihin ja sijainnista aiheutuviin rajoituksiin. Luoton hakeminen netissä on mahdollista kaikkina vuorokauden aikoina, missä tahansa oletkin. Vertaislainan ohella vaihtoehtoja pankkilainoille ovat myös vippi ja kulutusluotto, joita voi myös hakea netissä.

Nettipalveluissa haettavien lainojen ja luottojen määrät voivat vaihdella muutamasta satasista tuhansiin tai jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Lainojen vertailu ja lainan hakeminen onnistuvat helposti omasta kodistasi tai vaikka kesämökiltäsi. Voit hakea tarvitsemaasi luottoa ilman käyntiä pankkikonttorissa ja vertaislainapalveluiden ansiosta voit hakea juuri sen suuruisen ja sellaisen lainan kuin tarvitset. Vertailutaulukostamme löydät helposti sinulle parhaiten sopivan lainatuotteen.

Netin lainapalveluiden kautta haettavat vertaislainat ovat suosittuja helpon hakuprosessinsa ansiosta. Lähes kaikki sivustot ottavat hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, mutta yleensä lainoihin liittyviä päätöksiä tehdään vain palvelun aukioloaikoina. Vertaislainapalvelussa luottosopimus syntyy, kun lainanhakija hyväksyy lainantarjoajan hänelle tekemän tarjouksen. Jos luottohakemukseen tarvitaan liitteitä, myös niiden lähettäminen onnistuu helposti netissä.

Kerralla takaisinmaksettava pikavippi on oivallinen ratkaisu silloin, kun tarvitset tietyn, melko pienen rahasumman ja tiedät, että voit maksaa koko summan kerralla takaisin eräpäivänä. Tämä luottovaihtoehto ei kuitenkaan sovi kaikille, sillä joskus lisärahoituksen hakeminen voi olla tarpeellista. Jos haluat luotollesi kertaluottoa pidemmän maksuajan, joka voi olla jopa vuosien mittainen, ja haluat säilyttää mahdollisuuden lisärahoituksen nostamiseen, saattaa kuukausittain lyhennettävä joustoluotto olla sinulle sopivampi vaihtoehto. Vertailustamme löydät kaikki nämä lainatuotteet ja niiden tärkeimmät ehdot samasta taulukosta.

Miten vertaislaina haetaan?

Kuten muitakin lainatuotteita, myös vertaislainoja voi hakea netissä. Vertaislaina räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja sopivan lainanantajan löytyessä hakijan ja rahoittajan tarpeet kohtaavat. Lainojen myöntämisen edellytykset vaihtelevat, mutta yleensä vähintäänkin seuraavien kriteerien tulee täyttyä:

Muista, että luoton myöntämisen ehdot vaihtelevat yrityksestä toiseen eikä ehtojen täyttyminen vielä takaa myönteistä lainapäätöstä.