Suomilimiitti – joustava luotto

Suomilimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy:n tarjoama tililuotto, josta voi hakea 10–2000 euroa lainaa jopa 23 kuukauden maksuajalla.

4/5 (3)
Jatka

Korotonta maksuaikaa

Suomilimiitti on palvelu, josta voi hakea 10–2000 euroa pikalainaa. Asiakas voi tehdä nostoja luottotililtään hänelle myönnetyn henkilökohtaisen luottorajan puitteissa. Nostoista veloitetaan nostoprovisio, joka 15 % nostetusta summasta. Ensimmäinen nosto on kuitenkin ilmainen! Hakija saa lainalleen keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa. Osamaksuvaihtoehtoja käytettäessä kuukausittainen minimilyhennys on 20 % avoimesta saldosta, mutta kuitenkin aina 50–300 euroa.

Lainanhakijan on oltava vähintään 21-vuotias ja hänellä on oltava oma matkapuhelinnumero ja pankkitili. Henkilöllä ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää, ja hänen on rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi sekä tunnistauduttava pankkitunnusten avulla.

Helppoa hakea

Suomilimiitti-laina on helppokäyttöinen, sillä voit hakea sitä joko netissä tai tekstiviestitse. Lainan hakemista varten henkilön tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Kun hakemus on hyväksytty, asiakkaalle myönnetään henkilökohtainen luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa käyttöönsä. Ensimmäisen, enintään 1000 euron noston jälkeen nostoista veloitetaan 15 % provisio.

Lainahakemuksen voi tehdä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta hakemuksia käsitellään vain palvelun aukioloaikoina, arkisin klo 9–21 sekä lauantaisin klo 11–19. Lainapäätös tehdään yleensä nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Lainat siirtyvät Nordean, Osuuspankin, Sampon, Aktian, Säästöpankin ja Handelsbankenin tileille lähes reaaliaikaisesti. Asiakaspalvelu auttaa asiakkaita ongelmatilanteissa puhelimitse ja sähköpostitse.

 

Tags: joustoluotto