Ostosraha – pikalaina pitkällä maksuajalla

Ostosraha on suomalaisomisteisen OPR-Vakuus Oy:n kulutusluottopalvelu, josta voi hakea 400–3000 euroa lainaa jopa 60 kuukauden maksuajalla.

4/5 (4)
Jatka

Kätevä kulutusluotto

Ostosraha.fi-palvelussa voi hakea 400–3000 euroa lainaa 12–60  kuukauden maksuajalla. Lainanhakijan on oltava  20–75-vuotias Suomen kansalainen, jolla on pysyvä osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä. Hakijalla on oltava säännölliset tulot eikä hänellä saa olla luottohäiriömerkintää. Lainan hakemista varten luotonhakijan on tunnistauduttava mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnusten avulla.

Henkilöllä voi olla vain yksi avoin laina kerrallaan Ostosraha-palvelusta. Tarvittaessa asiakas voi kuitenkin hakea nykyiseen lainaansa korotusta. Tällaisessa tapauksessa nykyinen laina maksetaan uudella lainalla kokonaisuudessaan pois ja asiakas saa tililleen uuden ja vanhan lainan erotuksen.

Pikaluoton hakeminen

Ostosrahan lainaa voi hakea netissä mutta myös paperimuotoisella hakemuksella. Lainasumma riippuu lainanhakijan iästä siten, että 20-vuotiaille myönnettävä lainasumma on 400 euroa ja 21–75-vuotiaille 400–3000 euroa. Lainaaminen edellyttää tunnistautumista joko mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnusten avulla. Lainapäätös annetaan lähes välittömästi. Rahat siirtyvät tilille nopeasti, useimpien pankkien tileille jopa 15 minuutin kuluessa hakemisesta.

Lainapäätöksiä tehdään lainapalvelun aukioloaikoina, päivittäin klo 8–22. Asiakas voi halutessaan siirtää lainan eräpäivää, ja hänellä on käytössään 1–3 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Asiakaspalvelu auttaa puhelimitse arkisin klo 8–21 ja ja lauantaisin klo 10–14. Ostosraha palvelee asiakkaitaan myös sähköpostin välityksellä.  

 

Tags: kulutusluotto, joustoluotto