Limiitti

Limiitti.fi on Tact Finance Oy:n tarjoama lainapalvelu, josta voi hakea 50–3000 euroa kulutusluottoa. Laina on koroton ensimmäiseen eräpäivään saakka.

4/5 (3)
Jatka

Joustava laina arjen tarpeisiin

Limiitti-palvelusta voi hakea 50–3000 euroa pikalainaa. Tämä laina on tyypiltään jatkuva kulutusluotto, ja se on koroton ensimmäiseen eräpäivään saakka. Jokaiselle hakijalle myönnetään henkilökohtainen 2000 tai 3000 euron luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa käyttöönsä juuri silloin, kun hän sitä tarvitsee.

Ensimmäinen luotolta tehty 50–500 euron suuruinen nosto on ilmainen uusille asiakkaille, mutta seuraavista nostoista peritään 15 prosentin suuruinen provisio. Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla tai pienemmissä osissa kuukausittain. Luotto on täysin koroton ensimmäiseen eräpäivään saakka. Osamaksuvaihtoehtoa käytettäessä kuukausilyhennyksen suuruus on viidesosa (20 %) avoimen lainan määrästä, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa.

Pikalainan hakeminen

Limiitti.fi-lainaa voi hakea näppärästi verkkopalvelusta täyttämällä sieltä löytyvä lainasopimus. Lainan hakeminen aloitetaan valitsemalla haluttu lainasumma palvelun etusivulta. Tämän jälkeen täytetään tarvittavat tiedot. Hakemisen yhteydessä henkilön tulotiedot tarkastetaan joko Instantor-palvelun avulla tai asiakkaan lähettämiä tositteita käyttäen.

Lainan myöntämisen jälkeen luottoraja on asiakkaan käytössä, ja asiakas voi nostaa lainat tililleen joko verkkopalvelussa tai tekstiviestitse. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen luottoja maksetaan asiakkaiden tileille heti, yleisimpien pankkien tileille ympäri vuorokauden. Limiitti-lainapalvelun asiakaspalvelu auttaa asiakkaita pulmatilanteissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä.

 

Tags: vippikulutusluottoa