Lendo – pohjoismaiden suurin lainavälittäjä

Lendo on lainavälittäjä, joka auttaa asiakkaitaan löytämään parhaan lainatarjouksen. Lendo kuuluu pohjoismaiseen Schibsted-konserniin, joka on alueen suurin mediakonserni.

 

3/5 (1)
Jatka

Yksi hakemus – useita lainatarjouksia

Erilaisia lainatuotteita on nykyään tarjolla valtava määrä. Monet eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat pikavippejä ja kulutusluottoja. Eri yritysten lainaehtojen vertaaminen voi kuitenkin olla haastavaa, sillä eri lainojen ehdot saattavat olla hyvinkin erilaisia. Lisäksi jo lainatuotteiden nimissä on paljon vaihtelua. Lendo on lainavälittäjä, joka auttaa sinua löytämään edullisimman lainan sinulle sopivilla lainaehdoilla. Lendo välittää lainahakemuksesi eri pankeille ja rahoituslaitoksille ja sinä saat useita lainatarjouksia. Voit valita lainatarjouksista itsellesi sopivimman!

Turvallinen ja täysin ilmainen

Lendo auttaa asiakkaitaan löytämään heille parhaiten sopivan lainan yhteistyöpankkiensa valikoimista. Lendo ei myönnä lainoja, joten yritysten omat lainaehdot ovat voimassa. Lainojen myöntämisen ikärajat vaihtelevat, mutta Lendo ei välitä lainoja maksuhäiriöisille henkilöille. Lainan saaminen ei edellytä vakuuksia tai takuita, ja lainapäätös tehdään ainoastaan asiakkaasta saatujen tietojen perusteella. Palvelun ansiosta sinun ei tarvitse lähettää hakemusta kaikkiin yrityksiin itse, vaan Lendon palvelu tekee sen puolestasi – ja mikä parasta, palvelu täysin ilmainen!

Lendon lainaneuvojat antavat asiakkailleen myös henkilökohtaista palvelua. Jos asiakkailla on lainahakemuksiinsa tai saamiinsa lainatarjouksiin liittyviä kysymyksiä, he voivat ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu toimii sähköpostitse sekä puhelimitse maanantaista torstaihin klo 09.00–17.30 ja perjantaisin klo 09.00–15.00.

 

Tags: kulutusluottojoustoluotto