Lainaamo – tarpeidesi mukainen kulutusluotto

Lainaamo-palvelusta voi hakea 500–15 000 euron vakuudetonta kulutusluottoa jopa 12 vuoden maksuajalla. Lainaamon omistaa FellowFinance Oy.

3/5 (3)
Jatka

Helppo, vakuudeton kertaluotto

Lainaamosta voi hakea 500–15 000 euron vakuudetonta kertoluottoa, jota voidaan tarvittaessa myös korottaa. Lainan takaisinmaksu riippuu lainattavasta summasta siten, että alle 5 000 euron lainoilla laina-aika on enintään 7 vuotta ja yli 5 000 euron lainoilla enintään 12 vuotta. Lainan korko on joko kiinteä tai viitekorkosidonnainen. Lainanhakijalla tulee olla säännölliset työtulot, joten työttömien ja opiskelijoiden voi olla vaikeaa saada Lainaamon myöntämää pikavippiä. Palvelun etusivulla olevan lainalaskurin avulla on mahdollista vertailla lainan kustannuksia eri takaisinmaksuajoilla.

Lainan hakeminen

Lainaamon kulutusluottoa voi hakea näppärästi netissä olevan lainahakemuksen avulla. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön, esimerkiksi puolison, kanssa. Yhdessä haettaessa luottopäätös on todennäköisemmin positiivinen. Hakemisen yhteydessä selvitetään hakijan luottohistoria sekä arvioidaan hänen maksukykynsä. Lainasummat ovat melko suuria, joten Lainaamo myöntää lainoja pääsääntöisesti vain työssäkäyville henkilöille.

Lainapäätökset tehdään nopeasti, ja myönteisen päätöksen jälkeen hakijan tulee vielä allekirjoittaa lainasopimus verkkopankkitunnuksilla sekä lähettää pyydetyt liitteet. Hakemuksen liitteiksi tarvitaan verotuspäätös, kopio veroilmoituksen erittelyosasta sekä kopio viimeisimmästä palkkalaskelmasta. Rahat maksetaan asiakkaan tilille heti, kun sopimus on allekirjoitettu ja liitteet toimitettu. Lainaamon asiakaspalvelu auttaa asiakkaita pulmatilanteissa ja kysymyksissä puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä.

 

Tags: joustoluotto, kulutusluotto