Joustoluotto – Vertaile ja säästä rahaa

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava ja nykyaikainen lainamuoto, joka on kätevä ja nopea ratkaisu yllättävään rahantarpeeseen. Voit saada jopa tuhansien eurojen luottorajan ja nostaa rahaa käyttöösi tarpeesi mukaan helposti ja nopeasti! Voit käyttää lainaamasi rahat mihin tahansa, sillä lainanantaja ei juuri koskaan kysele luottosi käyttökohdetta. Lainantajia on tarjolla paljon, joten muista vertailla luottoa ennen hakemuksen tekemistä.

Vertaa nyt

Joustoluotto on nykyaikainen ja nopea ratkaisu tilapäiseen ja pidempiaikaiseen rahantarpeeseen. Se on luonteeltaan vakuudeton laina, joka sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Myönnettävän luottomäärä on yleensä muutamista tuhansista euroista jopa kymmeniin tuhansiin euroihin, ja asiakas voi kätevästi nostaa luottorajansa puitteissa rahaa tililleen juuri silloin, kun hän sitä tarvitsee.

Erilaisia lainoja tarjoavia palveluita on rahoitusmarkkinoilla valtava määrä, ja toisinaan omaan tilanteeseen parhaiten sopivan lainatuotteen löytäminen voi olla kuluttajalle vaikeaa. Vertailu vie paljon aikaa, ja asiakkaan näkökulmasta katsottuna aika on rahaa. Me havaitsimme tämän ongelman ja teimme lainojen vertailusta helppoa ja nopeaa. Vertailutaulukkomme avulla löydät yhdellä silmäyksellä parhaan lainan.

Joustoluotto sopii rahoitusvaihtoehdoksi monenlaisille ihmisille koulutustasosta tai siviilisäädystä riippumatta. Huomaa kuitenkin, että luoton myöntämiseen vaikuttavat eräät henkilökohtaiset tietosi. Lähtökohtaisesti kaikki lainan myöntämiselle asetetut kriteerit täyttävillä hakijoilla on mahdollisuus saada positiivinen luottopäätös, mutta viime kädessä lainanantaja tekee aina päätöksen luoton myöntämisestä.

Ennen lisärahoituksen hakemista kannattaa kuitenkin tarkkaan pohtia, miten suuri lainamäärä sopii juuri sinun tarpeisiisi. Kannattaa myös miettiä, tarvitsetko mahdollisesti myöhemmin lisää rahaa samaan tai johonkin muuhun käyttötarkoitukseen. Tällaisessa tapauksessa jatkuvaluonteinen kulutusluotto voi olla sinulle kertaluonteista pikavippiä paremmin sopiva ratkaisu. Joskus kustannuksilla on tapana lisääntyä esimerkiksi remontin yhteydessä, ja silloin lisärahoitus voi olla paikallaan.

Jo nopealla haulla löydät netin loputtomasta tietotulvasta monia erilaisia vippivertailuja, mutta ei ole aivan samantekevää, mitä vertailua käytät. On erittäin tärkeää, että tutustut sivuston tietoihin huolellisesti ja otat esimerkiksi selville sen, milloin viimeksi tiedot on päivitetty. Valitettavan monet sivustot sisältävät vanhentunutta tietoa kulutusluotoista, mutta vanhentuneet tai väärät tiedot eivät auta sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivaa lainatuotetta. Jos käyttämäsi joustoluottovertailu on päivitetty vuosia sitten, sisältää varmasti vanhentunutta tietoa. Vertailumme tiedot ovat ajan tasalla, ja sivustomme sisältää vain toiminnassa olevia, luotettavia lainantarjoajia. Päivitämme sivustoa tiheästi ja otamme aina huomioon asiakkailta saamamme palautteen. Taulukostamme näet yhdellä silmäyksellä, mikä lukuisista vippi saattaisi sopia sinulle parhaiten.

Vippien ja lainojen vertailu on tärkeää, sillä markkinoilla olevissa lainatuotteissa ja niiden ehdoissa voi olla suuriakin eroja. Luotot eroavat toisistaan ainakin myönnettävän luottorajan, takaisinmaksuajan, koron ja muiden kulujen suhteen. Tiesitkö, että uutena asiakkaana voit saada ensimmäisen lainan jopa täysin ilmaiseksi?

Rahantarve ei aina ole kovinkaan, mutta useat pankit eivät myönnä muutaman sadan euron kokoisia lainoja lainkaan. Tämän lisäksi pankkilainan hakeminen edellyttää lähes aina käyntiä pankin konttorissa, mikä tarkoittaa sitä, että olet sidottu pankin konttoreiden aukioloaikoihin ja oman sijaintisi asettamiin rajoituksiin. Luoton hakeminen netistä onnistuu milloin tahansa ja missä tahansa. Joustoluoton ohella vaihtoehtoja pankkilainoille ovat nykyään myös vippi ja vertaislainat, joita voi niin nikään hakea netissä.

Nettipalveluissa tarjolla olevien lainojen summat vaihtelevat muutamista satasista useisiin tuhansiin euroihin. Lainojen vertailu ja vippien hakeminen onnistuvat helposti omasta kodistasi, kesämökiltä tai vaikka uimarannalta. Voit hakea luottoa ilman käyntiä pankkikonttorissa ja voit hakea juuri sen suuruisen lainan kuin tarvitet. Myös liitteiden lähettäminen onnistuu kätevästi sähköisesti.  

 

Kertaluontoinen pikavippi on oivallinen ratkaisu silloin, kun tarvitset tietyn, pienehkön summan rahaa ja olet vakuuttunut siitä, että voit maksaa summan kerralla takaisin eräpäivänä, esimerkiksi kahden viikon kuluttua. Tämä rahoitusvaihtoehto ei kuitenkaan sovi kaikille ihmisille. Jos tarvitset lainallesi pidemmän maksuajan ja haluat säilyttää mahdollisuuden lisärahoituksen nostamiseen, saattaa kuukausittain lyhennettävä joustoluotto olla sinulle sopivampi vaihtoehto. Muistathan myös, että eräät rahoitusalan yritykset tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden eräpäivän siirtämiseen. Sen palvelun avulla saat tarvittaessa myös kertaluonteiseen lainaan lisää maksuaikaa.

Korko on sopivaa lainaa pohdittaessa useimmille tärkeä tekijä. Yleensä vipeistä ja lainoista ilmoitetaan nimellinen korko, joka ei kuitenkaan kerro koko totuutta vipin todellisista kustannuksista. Siksi lainaa tarjoavien onkin nykyään ilmoitettava luotoilleen todellinen vuosikorko, joka sisältää varsinaisen koron lisäksi myös muut lainasta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset. Yhteishakijan kanssa laadittu hakemus voi parantaa usein myönteisen lainapäätöksen todennäköisyyttä, nostaa myönnettävää summaa sekä laskea lainan korkoa.

Miten joustoluotto haetaan?

Joustoluotto, sen eri muodot ja myöntämisehdot vaihtevat yrityksestä toiseen. Yleensä luottoa voi hakea netissä tai tekstiviestitse ympäri vuorokauden. Yleensä vähintään seuraavien kriteerien pitää täyttyä:

Huomaa, että lainan myöntämisen ehdot vaihtelevat eikä ehtojen täyttyminen vielä ole lupaus myönteisestä luottopäätöksestä.