Freedom Rahoitus – riippumaton lainavälittäjä

Freedom Rahoitus on riippumaton lainojen välittäjä, jonka kautta on mahdollista hakea 500–40 000 euroa lainaa jopa 15 vuoden maksuajalla.

5/5 (1)
Jatka

Monipuolinen lainavalikoima – pitkät laina-ajat

Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista hakea 500–40 000 euroa lainaa, jonka takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta. Palvelu ei itse myönnä lainaa, vaan se etsii asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavan lainan laajasta lainavalikoimasta. Eri palvelujen tarjoamien lainojen ehdoissa saattaa olla suuriakin eroja, ja joskus lainaehtojen vertaaminen voi olla hankalaa.

Freedom Rahoitus tekee osan tästä työstä puolestasi, ja vieläpä ilmaiseksi. Lainavälittäjä pyytää hakemuksen mukaisen tarjouksen kymmeneltä eri luontonmyöntäjältä. Tutustuttuaan lainatarjouksiin asiakas valitsee niistä itselleen sopivimman, hyväksyy sen sekä allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillaan. Lainan takaisinmaksuaika, kuukausilyhennykseen suuruus ja korko määräytyvät sopimuskohtaisesti.

Pikalainan hakeminen

Freedom Rahoituksen välittämiä lainoja voi hakea joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteisen lainahakemuksen tekeminen esimerkiksi puolison kanssa saattaa laskea lainan korkoa ja pidentää takaisinmaksuaikaa. Yleisellä tasolla yhteishakija lisää positiivisen luottopäätöksen todennäköisyyttä.

Pikalainaa voi hakea netissä olevan hakemuskaavakkeen avulla tai vaihtoehtoisesti soittamalla asiakaspalveluun. Nettihakemuksen täyttämisen jälkeen lainaneuvoja ottaa hakijaan yhteyttä henkilökohtaisesti, ja usein lainapäätös tehdään jopa saman päivän aikana. Hakemuksen allekirjoittamisen ja liitteiden toimittamisen jälkeen lainarahat ovat asiakkaan tilillä nopeasti, usein joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Asiakaspalvelu auttaa asiakkaita puhelimitse, ja se on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 8–20 sekä torstaisin ja perjantaisin klo 8–18.

 

Tags: kulutusluotto