Fixura – kätevä vertaislaina

Fixura on Fixura Ab Oy:n vertaislainapalvelu. Fixuran kautta voi hakea 2 000–10 000 euroa lainaa 12–60 kuukauden maksuajalla.

4/5 (4)
Jatka

Pikalaina ihmiseltä ihmiselle

Fixura on vertaislainapalvelu, jonka kautta voi hakea 2 000–10 000 euroa lainaa 12–60 kuukauden maksuajalla. Vertaislainapalvelussa yksityiset lainanantajat ja lainanhakijat kohtaavat. Hakija määrittelee itselleen sopivan laina-ajan (12–60 kuukautta) ja koron (6–32 %). Lainoja vuodaan myöntää 21–68-vuotiaille, Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Hakijalla on lisäksi oltava säännölliset tulot sekä verkkopankkitunnukset ja henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainaa hakevan henkilön on rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi saadakseen Fixuran välittämän lainan.    

Lainan hakeminen

Fixuran välittämiä pikalainoja voi hakea kätevästi netissä. Aluksi hakija rekisteröityy verkkopalveluun ja määrittelee ehdot, joilla hän haluaa hakea lainaa. Lainaehtojen määrittämisen jälkeen hänestä tehdään luottonanalyysi Instantor-palvelun avulla. Lainanottajat luokitellaan 1–5 tähden asteikolla heidän luottokelpoisuutensa mukaan. Lainahakemus julkaistaan, ja se on palvelussa näkyvillä lainan hyväksymiseen saakka, kuitenkin enintään 2 kuukautta.

Lainan myöntämisen jälkeen hakija saa hyväksymisestä ilmoituksen tekstiviestitse. Myönnetty lainasumma voi kuitenkin olla haettua summaa pienempi. Lainasumman on oltava vähintään 2000 euroa, jotta laina voidaan nostaa. Kun sopivaa lainaa on tarjottu, hakija hyväksyy sen allekirjoittamalla velkakirjan omilla verkkopankkitunnuksillaan. Hyväksymisen jälkeen lainatut rahat ovat asiakkaan tilillä 3–5 pankkipäivän kuluttua. Fixuran asiakaspalvelu toimii puhelimitse, sekä sähköpostin ja chatin välityksellä.

 

Tags: vertaislaina