Ferratum – Joustava laina aikuisille

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka myöntää uusille asiakkailleen 50–300 euroa pikavippiä ja vanhoille asiakkailleen jopa 2000 euroa kulutusluottoa.

 

4/5 (6)
Jatka

Ferratum ilmainen ensilaina

Ferratum.fi-palvelusta voit hakea 50–2000 euron korotonta pikavippiä 7–30 päivän maksuajalla. Voit valita summan ja maksuajan itse. Uusille asiakkaille myönnettävä Koroton-pikavippi on täysin koroton ja kuluton! Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan.

Ferratumin nykyiset asiakkaat voivat hakea Joustava-kulutusluottoja ja saada pikalainaa jopa 2000 euroa. Hakijalle myönnetään 2000 euron luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa omalle tililleen juuri silloin, kun hän sitä tarvitsee. Nostoissa on nostokohtainen kulu sekä mahdollisesti muita kustannuksia. Kulutusluottoa lyhennetään kuukausittain. Kuukausittainen minimilyhennys on 12,5 % avoimesta lainasummasta, kuitenkin vähintään 150 euroa. Halutessasi voit myös lyhentää lainaa suuremmalla summalla.

Pikalainan hakeminen

Ferratumin pikalainoja voi hakea netissä 24 tuntia vuorokaudessa. Joustava-luottoa on lisäksi mahdollista hakea myös erityisen mobiilisovelluksen avulla. Lainapäätös annetaan yleensä nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Saadaksesi pikalainaa Ferratum.fi-palvelusta sinun tulee olla vähintään 21-vuotias, luottokelpoinen henkilö, jolla on suomalainen pankkitili sekä oma sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä.  

Hakemuksia otetaan vastaan ympäri vuorokauden. Uusien asiakkaiden rahansiirtoja tehdään palvelun aukioloaikoina, päivittäin klo 7–23. Vanhat asiakkaat voivat nostaa Joustava-kulutusluottoa tililleen mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Luotonhakijan on rekisteröidyttävä ja tunnistauduttava henkilökohtaisten pankkitunnusten avulla. Asiakaspalvelu auttaa asiakkaita sähköpostitse sekä puhelimen ja chatin välityksellä.

 

Tags: vippi, joustoluotto