FellowFinance – järkevä vertaislaina

Fellow Finance on suomalaisen Fellow Finance Oy:n vertaislainapalvelu, joka tarjoaa yksityishenkilöille 500–10 000 euron pikavippejä ilman vakuuksia tai takaajia.

5/5 (1)
Jatka

Helppo laina pitkällä maksuajalla

Fellow Finance -palvelusta voi hakea 500–10 000 euroa vertaislainaa 24–36 kuukauden maksuajalla. Lainan korko on kiinteä, ja se määräytyy luotonhakijan ja -antajan tekemän keskinäisen sopimuksen perusteella. Koron määrä riippuu lainahakemuksen tiedoista, asiakkaan takaisinmaksukyvystä sekä hakemuksen mukana lähetetyistä liitteistä, jotka lainanantaja arvioi.

Laina voidaan myöntää 20–75-vuotiaalle oikeustoimikelpoiselle henkilölle, jolla on vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Hakijalla on lisäksi oltava säännölliset tulot eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintää. Lainan hakemiseen ei tarvita minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Henkilöllä voi olla vain yksi avoin Fellow Financen kautta haettu vertaislaina kerrallaan. Lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 3 vuotta, mutta luoton voi maksaa takaisin milloin tahansa.

Pikalainan hakeminen

Fellow Financen kautta voi hakea 500–10 000 euron vertaislainoja. Lainoja haetaan netissä sähköisellä lainahakemuksella. Palvelu tarkistaa hakijan tiedot ja arvioi lainan riskiluokan. Riskiluokan määrittämisen jälkeen lainanantajat tekevät lainatarjouksia, joista hakijalle lähetetään sopivimmat. Lainanhakija voi hyväksyä saamansa tarjouksen tai hylätä sen.

Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden, mutta myönnettyjä lainoja maksetaan asiakkaiden tileille vain arkisin klo 8–18. Rahat voivat olla asiakkaan tilillä jopa tunnissa! Lainapalvelun asiakaspalvelu auttaa asiakkaita pulmatilanteissa sähköpostitse sekä puhelimen ja chatin välityksellä.

 

Tags: vertaislaina