Etua – Luotettava lainavälittäjä

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys, jonka kautta voi hakea jopa 40 000 euroa kulutusluottoa.

4/5 (3)
Jatka

Monipuolinen tuotevalikoima – pitkät ja joustavat maksuajat

Etua-kulutusluottopalvelun avulla on mahdollista kilpailuttaa helposti ja nopeasti kaikki 2 000–40  000 euron suuruiset vakuudettomat lainat. Hakija voi käyttää lainasumman mihin tahansa, esimerkiksi remonttiin, lomamatkaan tai aiemmin otettujen lainojen yhdistelyyn yhdeksi suuremmaksi, edullisemmaksi lainaksi.

Kulutusluottoa Etuan kautta hakevan henkilön tulee olla vähintään 20-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva luottokelpoinen yksilö, jonka tulot ovat vähintään 850 euroa kuukaudessa. Kulutusluoton lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu myös asuntolaina sekä erityinen yhdistelylaina, jonka avulla asiakas voi yhdistää pienemmät lainansa yhdeksi isoksi lainaksi.

Lainan hakeminen

Etuan kautta haettavien kulutusluottojen hakeminen onnistuu näppärästi netissä olevan hakemuskaavakkeen avulla. Asiakas valitsee haluamansa lainasumman ja takaisinmaksuajan, täyttää pyydetyt tiedot ja lähettää hakemuksen. Etua välittää hakemuksen eteenpäin ja jopa tunnin kuluessa lainantarjoajat ottavat hakijaan yhteyttä sähköpostitse tai tekstiviestillä. Lainatarjousten pyytäminen ei sido lainanhakijaa mihinkään ja lainanhakija voi tutustua tarjouksiin rauhassa.

Asiakas voi allekirjoittaa valitsemansa lainasopimuksen netissä pankkitunnusten avulla. Vaihtoehtoisesti sopimuksen voi toimittaa tarvittavine liitteineen myös postitse. Asiakaspalvelu auttaa asiakkaita pulmatilanteissa ja kysymysten yllättäessä puhelimitse arkisin klo 10–15 sekä sähköpostitse. Halutessasi voit myös jättää soittopyynnön, jolloin asiakaspalvelija ottaa sinuun yhteyttä.

 

Tags: kulutusluotto