Credit24 – Reilu ja järkevä vippi

Credit24 on MCB Finance Finland Oy:n tarjoama pienlainapalvelu, joka myöntää Joustolimiitti-kulutusluottoa jopa 3000 euron luottorajalla. Ensimmäinen nosto on ilmainen!

4/5 (3)
Jatka

Credit24 – Yksinkertainen ja nopea joustoluotto

Credit24-pikalainapalvelusta voi  hakea 250–3000 euroa pikalainaa jopa kahden vuoden maksuajalla. Asiakkaalle myönnetään 3000 euron luottoraja, jonka puitteissa hän voi tehdä nostoja omalle tililleen. Käyttämällä Credit24-pikavippiä maksat vain nostamastasi luotosta.

Luoton takaisinmaksu on 6–24 kuukautta, ja se riippuu myönnetyn luoton määrästä. Joustoluoton ensimmäinen nosto on täysin ilmainen, seuraavista nostoista peritään 6,95 prosentin suuruinen nostopalkkio. Voit valita lainan takaisinmaksun eräpäivän itse joko hakemisen yhteydessä tai myöhemmin Credit24 Online -nettipalvelussa. Voit pitää tarvittaessa maksuvapaan kuukauden, mutta sen aikana et voi tehdä uusia nostoja. Lasku toimitetaan asiakkaan valinnan mukaan postitse, sähköpostitse tai NetPosti-palvelun välityksellä.

Pikavipin hakeminen

Credit24-palvelu myöntää kulutusluottoja vähintään 19-vuotiaille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla on lisäksi oltava oma matkapuhelinliittymä, vakituinen osoite Suomessa sekä suomalainen matkapuhelinliittymä. Luotonhakijan on myös tunnistauduttava verkkopankkitunnusten avulla.

Lainahakemukseen on liitettävä kopio palkkalaskelmasta, veroilmoituksesta tai muusta vastaavasta asiakirjasta tulotietojen tarkistamiseksi. Hakemuksen liitteet voi lähettää sähköpostitse. Pikalainoja maksetaan asiakkaiden tileille luottopalvelun aukioloaikoina päivittäin klo 8–22. Joustolimiitti-asiakkaat voivat tehdä nostoja luottorajan puitteissa nettipalvelun lisäksi myös kätevästi älypuhelimen mobiilisovelluksen avulla. Credit24-pienlainapalvelun asiakaspalvelu on tavoitettavissa sähköpostin välityksellä sekä puhelimitse arkisin klo 9–17.

 

Tags: vippi, joustoluotto