Bigbank – luotettava lainanantaja

Bigbank on pankki, joka on erikoistunut määräaikaistalletuksiin ja kulutusluottoihin. Bigbankista voit saada yksin jopa 10 000 euroa lainaa.

5/5 (1)
Jatka

Pitkä takaisinmaksuaika ja tyytyväisyystakuu

Bigbank-pankista voit saada jopa 10 000 euroa lainaa 6–72 kuukauden maksuajalla. Jos haet lainaa jonkun toisen henkilön kanssa, lainaa voidaan myöntää enintään 20 000 euroa jopa 120 kuukauden eli 10 vuoden maksuajalla. Kuukausierän suuruun määräytyy lainakohtaisesti. Esimerkiksi 2 000 euron lainan pienin mahdollinen kuukausierä on 49 euroa, kun laina-aika on kuusi vuotta.

Suurten lainasummien lisäksi Bigbankilla on tarjottavanaan jotain Suomen markkinoilla aivan ainutlaatuista – nimittäin tyytyväisyystakuu. Jos asiakas ei ole tyytyväinen Bigbankista saamaansa lainaan, hän voi palauttaa sen täysin ilman kuluja 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä. Tyytyväisyystakuuta voi kuitenkin käyttää enintään kerran kolmen vuoden aikana.

Lainan hakeminen

Bigbankin pikalainaa voi hakea helposti netissä. Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 22-vuotiaat Suomen kansalaiset tai Suomessa vakituiset asuvat henkilöt, joille on myönnetty oleskelulupa. Hakijan tulee olla luottokelpoinen, ja hänen tulonsa hakemista edeltävinä kuukausina ovat olleet vähintään 1200 euroa kuukaudessa.

Tulotaso on todistettava hakemisen yhteydessä lähettämällä hakemuksen liitteenä palkkatodistus, eläkepäätös tai muu vastaava asiakirja, josta edellisten kuukausien tulot käyvät ilmi. Lopullisen lainapäätöksen voi allekirjoittaa tunnistautumalla pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Laina maksetaan kätevästi suoraan pankkitilillesi. Bigbankin asiakaspalvelu toimii puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin ja Skypen välityksellä.

 

Tags: kulutusluotto