Vippivertailu auttaa löytämään edullisimman lainan

Vippivertailu on kätevä tapa vertailla lainojen korkoja ja kuluja, ja löytää itselle sopiva pikavippi. Lainojen vertailu kannattaa, sillä hinnoissa on merkittäviä eroja. Se, minkä häviää ajassa lainoja vertaillessa, säästää myöhemmin rahassa. Vaikka pikavipeillä on kallis maine, voi ensikertalainen löytää lainaa jopa täysin ilmaiseksi. Tutustu vertailuun ja löydä itsellesi sopiva paketti.

LAINAPALVELU VUOSIKORKO LAINA-AIKA LAINA-SUMMA IKÄRAJA
446.2% 3 - 30päivä 10 - 2010€ 20vuotta Hae lainaa
  • Vivus on Suomen ainoa lainapalvelu, joka tarjoaa ensimmäisen lainan korottomana ja täysin ilman käsittelykuluja. Vanhoille asiakkaille Vivus tarjoaaa lainaa 2010 euroon saakka joustavalla lainasopimuksella.
35.2% 5 - 25päivä 10- 5010€ 18vuotta Hae lainaa
  • Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka myöntää uusille asiakkailleen 50–300 euroa pikavippiä ja vanhoille asiakkailleen jopa 2000 euroa kulutusluottoa.
new-credit24 50.20% 3-36kk 50-4000€ 19vuotta Hae lainaa
  • Credit24 on MCB Finance Finland Oy:n tarjoama pienlainapalvelu, joka myöntää Joustolimiitti-kulutusluottoa jopa 3000 euron luottorajalla. Ensimmäinen nosto on ilmainen!

Pikavippivertailu kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Pikavippivertailu on nykyään helppoa; enää ei tarvitse kuluttaa aikaa kahlaamalla läpi tarjouksia ja etsimällä ehtoja eri sivustojen syövereistä. Valmiista vertailutaulukoista näkyvät kaikki lainan tärkeimmät ominaisuudet kätevästi yhdellä silmäyksellä. Tutustu tärkeimpiin ehtoihin, korkoihin, laina-aikoihin ja muihin tekijöihin helposti ja nopeasti.

Etsit miten suurta lainaa tahansa, vippivertailu auttaa löytämään etsimäsi. Pikavippejä on yleensä saatavilla parista kympistä aina pariin tuhanteen euroon, ja yleisimmät ovat 200—400 euroa. Tällainen vippi maksetaan myös takaisin nopeasti; yleensä jopa ensimmäisenä eräpäivänä. Pienille pikavipeille on myös asetettu korkokatto, joka rajoittaa todellisen vuosikoron 50 prosenttiyksikköön ja viitekorkoon. Tämä takaa, ettet joudu maksamaan lainastasi liikaa.

Pikavippi on nopea apu rahapulaan niin arjessa kuin lomallakin. Pikavippivertailu auttaa näkemään nopeasti tarjolla ovat vaihtoehdot ikärajoineen ja ehtoineen, ja rahat ovat tilillä parhaimmillaan jopa tunnin sisällä. Pikalainahakemukset käsitellään päiväsaikaan yleensä heti, ja rahat saa 1-3 päivän kuluessa pankista riippuen. Voit maksaa loppukuun ruoat, isommat hankinnat tai vaikka auton korjauksen kätevästi lainarahalla.

Ennen hakemuksen lähettämistä tutustu yrityksen hyväksymiskriteereihin. Ne ovat melko samankaltaisia yrityksestä toiseen, mutta esimerkiksi ikärajat voivat vaihdella. Jotkin yritykset saattavat vaatia palkkaliuskoja tai tiliotteita tulotason todistamiseksi. Hakeminen on kuitenkin käytännössä nopeaa ja helppoa, on vain täytettävä lomake netissä ja tunnistauduttava sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.