Joustoluottovertailu on paras tapa löytää sopiva luottotili

Joustoluotto on kätevä hätävara monessa tilanteessa. Luottotililtä voit nostaa rahaa aina tarpeen yllättäessä ilman erillisiä hakemuksia. Tilien luottorajat vaihtelevat 2000—5000 euron välillä, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan ratkaisun satunnaiseen rahantarpeeseen. Joustoluottovertailu auttaa vertailemaan eri pakettien todellisia vuosikorkoja ja ehtoja ilman turhaa vaivannäköä. Luottotiliä voit hakea suoraan vertailun kautta – tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi.

LAINAPALVELU VUOSIKORKO LAINA-AIKA LAINA-SUMMA IKÄRAJA
new-credit24 50.20% 3-36kk 50-4000€ 20vuotta Hae lainaa
  • Credit24 on MCB Finance Finland Oy:n tarjoama pienlainapalvelu, joka myöntää Joustolimiitti-kulutusluottoa jopa 3000 euron luottorajalla. Ensimmäinen nosto on ilmainen!

Joustoluottovertailu – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Joustoluottovertailu on paras apuväline edullisen ja toimivan luottotilin löytämiseen. Joustoluottoja on nykyisin markkinoilla lukuisia erilaisia, joten valitseminen ei välttämättä ole helppoa. Todellisissa vuosikoroissa vaihtelu on 50—200 % luokkaa, joten huonon sopimuksen valitessaan voi päätyä maksamaan satoja euroja ylimääräistä lainastaan. Joustoluottovertailu onkin erinomainen tapa välttää tällaiset virheet.

Vertailusta käyvät ilmi kaikki tärkeimmät yksityiskohdat: ikärajat, korot, kulut ja oleellisimmat ehdot. Taulukon kautta pääsee suoraan myös lainahakemukseen. Tarkista, täytätkö hakukriteerit, ja hae lainaa helposti netissä. Hakemusta varten tarvitaan vain sähköinen tunnistautuminen mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnusten avulla, ja joissain tapauksissa tulotason varmistus Instantor-palvelulla tai lähettämällä tiliotteita tai palkkatodistuksia.

Joustoluottosopimuksen solmimiseen ei yleensä mene 1-3 päivää kauempaa. Sopimuksen voi saada jo samana päivänä pankista riippuen. Tili on tämän jälkeen aina käytettävissä ilman lisähakemuksia tai vaatimuksia, samaan tapaan kuin luottokortti. Nostoja luottotililtä voi tehdä verkossa, usein myös mobiililaitteella tai tekstiviestillä.

Luotolle kertyy korkoa ja kuluja vain nostetusta summasta. Mitä nopeammin nostetun summan maksaa takaisin, sitä halvemmaksi lainaaminen tulee. Jos pitkälaina sopii tilanteeseesi paremmin, kannattaa kiinnittää erityishuomiota todellisiin vuosikorkoihin. Moni rajoitusalan yritys tarjoaa myös lisäpalveluina esimerkiksi maksuttomia kuukausia ja eräpäivän siirtämistä. Tutustu hintoihin ja valitse yritys, jonka palvelut sopivat juuri sinulle.